Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Sunnylife Carry On Cocktail Kit Call Of The Wild - Peachy Pink S1UCARCW

Τιμή: 19,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6113705

Αν δεν αντέχετε τη ζέστη, μπορείτε να κατεβείτε στην παραλία με το νέο σετ κοκτέιλ που θα κάνει θραύση στις καλύτερες στιγμές του καλοκαιριού.
Sunnylife Carry on Cocktail Kit - Call Of The Wild - Peachy Pink - S1UCARCW Το απόλυτο αξεσουάρ παραλίας είναι εδώ! Τα προϊόντα της Sunnylife ξυπνούν αναμνήσεις διακοπών και σας εξοπλίζουν είτε βρίσκεστε σε μια αμμουδερή τροπική παραλία είτε είστε στο κλιματιζόμενο καθιστικό σας! Αν δεν αντέχετε τη ζέστη, μπορείτε να κατεβείτε στην παραλία με το νέο σετ κοκτέιλ που θα κάνει θραύση στις καλύτερες στιγμές του καλοκαιριού. Ξεχωρίζει γιατί: έχει όμορφη σχεδίαση σε rose gold χρώμα με λευκές και χρυσές λεπτομέρειες περιλαμβάνει 1 shaker, 2 ομπρέλες coctail, 2 χάρτινα καλαμάκια, 2 σουβέρ, σιρόπι cocktail & σωληνάριο glitter είναι ιδανικό για μια χαλαρωτική μέρα στην παραλία είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό μη τοξικό υλικό

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες