Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Sunnylife Φουσκωτή Μπασκέτα Inflatable Mega Basketball Set Neon - Pomelo S1PMBSNE

Τιμή: 38,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6113712

Αν δεν αντέχετε τη ζέστη, μπορείτε να κατεβείτε στην παραλία με τη νέα φουσκωτή μπασκέτα παραλίας που θα κάνει θραύση στις καλύτερες στιγμές του καλοκαιριού.
Sunnylife Φουσκωτη Μπασκέτα Mega Basketball Set Neon - Pomelo S1PMBSNE Το απόλυτο αξεσουάρ παραλίας είναι εδώ! Τα προϊόντα της Sunnylife ξυπνούν αναμνήσεις διακοπών και σας εξοπλίζουν είτε βρίσκεστε σε μια αμμουδερή τροπική παραλία είτε είστε στο κλιματιζόμενο καθιστικό σας! Αν δεν αντέχετε τη ζέστη, μπορείτε να κατεβείτε στην παραλία με τη νέα φουσκωτή μπασκέτα παραλίας που θα κάνει θραύση στις καλύτερες στιγμές του καλοκαιριού. Ξεχωρίζει γιατί: γυαλίζει στην παραλία όλη μέρα φουσκώνει πανεύκολα και κατρακυλάει σε αμμουδιές και πισίνες διαθέτει κιτ επιδιόρθωσης για περιπτώσεις που τρυπήσει ιδανικό για μια χαλαρωτική μέρα στην παραλία διαστάσεις 100 x 90 x 210 εκατοστά κατασκευασμένο από ανθεκτικό μη τοξικό υλικό Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και η μπάλα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες