Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Defunc TRUE ENTERTAINMENT Bluetooth 5.2 Ασύρματα True Wireless Ακουστικά με θήκη (μαύρο)

Τιμή: 77,15€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6129178

Θέλετε να μη χάνετε ούτε λεπτομέρεια από τις αγαπημένες σας σειρές, τις ταινίες και τα παιχνίδια σας; Τότε το Defunc TRUE ENTERTAINMENT είναι για εσάς!

Θέλετε να μη χάνετε ούτε λεπτομέρεια από τις αγαπημένες σας σειρές, τις ταινίες και τα παιχνίδια σας; Τότε το Defunc TRUE ENTERTAINMENT είναι για εσάς! Βελτιστοποιημένα για streaming και games στο σπίτι ή εν κινήσει, αυτά τα ακουστικά διαθέτουν τρισδιάστατο στερεοφωνικό ήχο, χαμηλο latency, διπλά μικρόφωνα και είναι ακόμη συμβατά για διπλή ακρόαση. Καθίστε αναπαυτικά, πατήστε το play και απολαύστε ένα ηχητικό show! Ξεχωρίζουν γιατί:

  • Με 3D στερεοφωνικό ήχο
  • Λειτουργία ENC
  • Με χρόνο αναπαραγωγής 7 ώρες και επιπλέον 28 ώρες στη θήκη φόρτισης για μεγαλύτερη διάρκεια ακρόασης
  • Low latency 60 ms για καλύτερη εμπειρία παρακολούθησης ταινιών/videoclip από τις φορητές σας συσκευές
  • Δυνατότητα ταυτόχρονης ακρόασης αλλά και διπλής ομιλίας
  • Έρχονται εξοπλισμένα με καλώδιο ταχείας φόρτισης USB-C που εξασφαλίζουν πλήρη φόρτιση σε 90 λεπτά για τα ακουστικά και 60 λεπτά για τη θήκη
  • Με έλεγχο αφής στις κλήσεις σας
  • Αδιαβροχοποίηση IPX4
  • έρχονται με 2 χρόνια εγγύηση από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία
Τι είναι το ENC (Environmental Noise Cancellation) ; Το Environmental Noise Cancellation (ENC) στα true wireless ακουστικά ενισχύει την ευκρίνεια του ήχου χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα μικρόφωνα για τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση εξωτερικών θορύβων. Στα earbuds μας, δημιουργεί ένα ηχητικό κύμα που εξουδετερώνει τους ήχους που ακούγονται στο περιβάλλον. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για πιο καθαρές τηλεφωνικές συνομιλίες και για ακρόαση μουσικής σε θορυβώδη περιβάλλοντα (όπως λεωφορείο, μετρό, αεροπλάνο). ΤΙ είναι η πιστοποιήση αδιαβροχοποίησης IPX4 ; Το IPX4 είναι μια άλλη λέξη για την αντοχή στο νερό. Μπορείτε να πάρετε αυτά τα True Wireless Earbuds στο γυμναστήριο ή για τρέξιμο στη βροχή

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες