Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Haylou RS4 Plus Black -2 Straps (Silicon & Magnetic) Smart Watch 1,78 AMOLED 368x448 100 faces IP68

Τιμή: 64,99€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6130157

Οθόνη AMOLED βαθμού HD Retina

Με πρωτοφανή οπτική ευκρίνεια 368*448 Pixel, η μεγάλη οθόνη 1,78 ιντσών σας προσφέρει ακριβή και καθαρή εμπειρία οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Ο ρυθμός ανανέωσης 60HZ συνεχίζει να βελτιστοποιεί την εμπειρία του χρήστη.

Μαγνητικό λουράκι άνετο στη χρήση

Μπορεί να αποσυναρμολογηθεί γρήγορα και είναι άνετο να το φοράτε και να το βγάζετε.

100+Online Watch Faces για να ταιριάζει στο στυλ σας

Περισσότερες από 100+ κομψά Watch Faces, ή ακόμη και να ανεβάσετε τη δική σας φωτογραφία ως εικόνα φόντου για πραγματική εξατομίκευση.

100+ αθλητικές λειτουργίες Ένας αξιόπιστος συνεργάτης στη γυμναστική

Το Haylou RS4 Plus διαθέτει 105 λειτουργίες προπόνησης. Μπορεί να καταγράφει δεδομένα άσκησης σε πραγματικό χρόνο, βοηθώντας σας να παρακολουθείτε και να βελτιώνετε τις αθλητικές σας επιδόσεις.

Κύριο μενού Multi UI που ταιριάζει στο στυλ σας

Τρία είδη λειτουργιών UI, όπως κυψελοειδές μοντέλο και 360° απεριόριστη ομαλή ολίσθηση. Δείξτε προσωπικότητα και ταιριάξτε το στυλ σας.

Έξυπνη παρακολούθηση ύπνου Βαθύς βοηθός καταγραφής ύπνου

Το ποσοστό του βαθύ ύπνου είναι ένα σημαντικό κριτήριο της ποιότητας του ύπνου. Το Haylou RS4 Plus παρακολουθεί ενεργά το χρόνο και την κατάσταση του ύπνου για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε καλές συνήθειες ύπνου.

Έξυπνη παρακολούθηση SpO2

Η υπνηλία και η κόπωση μετά από άσκηση ή εργασία υψηλής έντασης είναι σημάδι ανεπαρκούς οξυγόνου στο σώμα. Σηκώστε τον καρπό σας για να ελέγξετε το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα σας και να διατηρήσετε την υγεία σας υπό έλεγχο.

Έξυπνη 24ωρη παρακολούθηση καρδιακών παλμών

Το Haylou RS4 Plus μπορεί να ανιχνεύει με ακρίβεια τον καρδιακό σας ρυθμό 24 ώρες το 24ωρο και να ανιχνεύει ακόμα και την παραμικρή αλλαγή, γνωρίζοντας καλά κάθε καρδιακό σας παλμό.

Ολοήμερη παρακολούθηση της πίεσης

Το Haylou RS4 Plus μπορεί να παρακολουθεί την πίεσή σας όλη την ημέρα - ακόμη και όταν κοιμάστε. Το ρολόι είναι ένας ολοκληρωμένος και εύχρηστος συνεργάτης υγείας για όλους.

Παρακολούθηση της γυναικείας υγείας

Καταγράψτε και υπενθυμίστε εύκολα τον κύκλο της περιόδου. Προστίθενται επίσης υπενθυμίσεις για τη γόνιμη περίοδο, προσφέροντάς σας οικεία φροντίδα σε ειδικές ημέρες.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες