Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

CABLEXPERT USB LIGHTNING SYNC AND CHARGING SPIRAL CABLE FOR IPHONE 1.5m BLACK REFURBISHED

Τιμή: 2,20€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6131247

Απολαύστε την ευκολία της απρόσκοπτης συνδεσιμότητας με το πρακτικό καλώδιο USB που είναι σχεδιασμένο για το iPhone σας. Το σπειροειδές καλώδιο συγχρονισμού και φόρτισης USB Lightning της CABLEXPERT σε κομψό μαύρο χρώμα προσφέρει μια αξιόπιστη λύση για το συγχρονισμό και τη φόρτιση του iPhone σας.Ιδανικό για τη σύνδεση ή τη φόρτιση του iPhone σας, αυτό το σπειροειδές καλώδιο παρέχει τόσο λειτουργικότητα όσο και στυλ. Με μήκος 1,5 μέτρου, προσφέρει ευελιξία και ευκολία για τις ανάγκες φόρτισης.Αυτό το καλώδιο USB 2.0 επιτρέπει τη γρήγορη φόρτιση και τον αποτελεσματικό συγχρονισμό μεταξύ του iPhone και του υπολογιστή ή του MAC σας. Ο σπειροειδής σχεδιασμός του εξασφαλίζει εύκολη αποθήκευση και ανθεκτικότητα, καθιστώντας το το τέλειο αξεσουάρ για το iPhone σας.Μείνετε συνδεδεμένοι χωρίς κόπο με το σπειροειδές καλώδιο συγχρονισμού και φόρτισης USB Lightning της CABLEXPERT για iPhone.

    • CABLEXPERT USB Lightning Sync and Charging Spiral καλώδιο για iPhone 1,5m Μαύρο• Πρακτικό καλώδιο USB σχεδιασμένο για iPhone.• Προσφέρει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα για συγχρονισμό και φόρτιση.• Το μήκος 1,5 m παρέχει ευελιξία και ευκολία.• Επιτρέπει τη γρήγορη φόρτιση και τον αποτελεσματικό συγχρονισμό μεταξύ iPhone και υπολογιστή/MAC.• Ο σπειροειδής σχεδιασμός εξασφαλίζει εύκολη αποθήκευση και ανθεκτικότητα.
 Moulded connectors: USB AM, 8-pin maleDimensions: diameter: 3.5 mm, length 1.5 mNet weight: 40 g   

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες