Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

The Source Magnetic Spheres – Μαγνητική βάση και μεταλλικές σφαίρες 3d art που μειώνουν το στρες

Τιμή: 9,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6132533

Ένας ξεχωριστός τρόπος παιχνιδιού και δημιουργίας καθώς αυτές οι μικρές μπάλες μπορούν να διαμορφωθούν στο σχήμα που θα επιλέξετε πάνω στην μαγνητική τους βάση!

Ένας ξεχωριστός τρόπος παιχνιδιού και δημιουργίας καθώς αυτές οι μικρές μπάλες μπορούν να διαμορφωθούν στο σχήμα που θα επιλέξετε πάνω στην μαγνητική τους βάση! Περάστε ώρες δημιουργώντας όμορφα καλλιτεχνικά γλυπτά με αυτές τις μεταλλικές σφαίρες και τη μαγνητική βάση. Τοποθετήστε τις σφαίρες μαζί στη βάση για να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες και σύγχρονες μορφές τρισδιάστατης τέχνης, με κυριολεκτικά χιλιάδες δυνατότητες! Μια υπέροχη προσθήκη στο γραφείο οποιουδήποτε στελέχους, είναι τέλειο για ανακούφιση από το άγχος και χαλάρωση! Προσοχη: Το προιον προορίζεται αυστηρά για ηλικίες 14 ετών και άνω και πρέπει να φυλάσσεται μακριά απο παιδιά μικρότερης ηλικίας. Οι μικρές μεταλλικές σφαίρες δεν αποτελούν παιδικό παιχνίδι και μπορεί να είναι εξαιρετικά επιβλαβείς σε περίπτωση κατάποσης.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες