Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Operation Flashpoint: Dragon Rising - Steam CD Key (Κωδικός μόνο) (PC)

Τιμή: 14,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 534295

Για να γίνει ενεργοποίηση του παιχνιδιού πρέπει να έχετε το πρόγραμμα Steam.
Σε περίπτωση που δεν το έχετε, πρέπει να πάτε στην ιστοσελίδα: http://store.steampowered.com/
Από εκεί θα κατεβάσετε την εφαρμογη Steam, κάνοντας κλικ πάνω δεξιά που γράφει “Install Steam”.
Όταν το αρχείο κατέβει ακολουθείτε κανονικά τα βήματα εγκατάστασης.

Εάν δεν έχετε, υπάρχουν 2 τρόποι για να δημιουργήσετε 1) Aφού έχετε εγκαταστήσει και τρέξει την εφαρμογή Steam, πρέπει να πατήσετε "Create A New Account" και να συμπληρώσετε τα απαραίτητα κουτάκια. 2) Να πάτε στην ιστοσελιδα "http://store.steampowered.com/" και να πατήσετε "login" πάνω δεξιά, μετά “Join Steam”. Μετά απλά συμπληρώνετε τα κουτάκια.
Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία που ζητάει η εταιρία και προχωρήσει η διαδικασία για την δημιουργία λογαριασμού, πρέπει να μπείτε στο e-mail που δηλώσατε και να πατήσετε στο link για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας.

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό πρέπει απλά να κάνετε Log in

Αφού μπείτε με τον λογαριασμό σας, το μόνο που μένει είναι να προσθέσετε παιχνίδια.
Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να πατήσετε κάτω αριστερά που γράφει “Add a game” και μετά “Activate a product on Steam”. Γράφετε τον κωδικό που παραλάβατε, κάνετε κλικ επόμενο μέχρι να τελειώσει η διαδικασία και το παιχνίδι μπαίνει στην καρτέλα "Library”.
Συνήθως το κατέβασμα του παιχνιδιού ξεκινάει αυτόματα, εαν δεν ξεκινήσει, πρέπει να πάτε στην καρτέλα "Library”, να κάνετε δεξί κλικ στο παιχνιδι και να πατήσετε στην επιλογή "Install game”.
Όταν κατέβει το παιχνίδι, είναι έτοιμο για χρήση.
Σε περίπτωση που χάσετε τον λογαριασμό σας, το κατάστημα μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Επιχειρώντας να δημιουργήσει μια εντελώς νέα ψηφιακή αναπαράσταση του πολέμου, το Operation Flashpoint: Dragon Rising τεστάρει τις δυνατότητές σας και σας προκαλεί να επιβιώσετε μέσα από το χάος των συνεχώς μεταβαλλόμενων συνθηκών μιας σύγχρονης πολεμικής διαμάχης. Η ένταση, η αγωνία, η ποικιλομορφία και ο θάνατος ζωντανεύουν με έναν πιο δυναμικό από ποτέ τρόπο μέσα από τις οθόνες σας σε ένα παιχνίδι που δεν συνιστάται σε καρδιακούς.


Την εμπειρία του Operation Flashpoint: Dragon Rising μπορείτε να ζήσετε μέσα από την ξεχωριστή ματιά ενός πεζοναύτη, ενός πιλότου ελικοπτέρου, ενός αξιωματικού των ειδικών δυνάμεων ή ενός κυβερνήτη τανκ, κάθε ένας από τους οποίους καλείται να αντιμετωπίσει τις δυνάμεις της Κινέζικης PLA μέσα από αποστολές χωρίς προκαθορισμένη εξέλιξη που ζητούν από τον παίκτη να χρησιμοποιήσει την ελευθερία που του δίνεται για να πάρει πρωτοβουλίες.

Από τα χέρια σας θα περάσει μια εντυπωσιακή ποκιλία από όπλα, εξοπλισμό και οχήματα την ωμή δύναμη των οποίων θα χρειαστεί να συμπληρώσετε με την έξυπνη και αποτελεσματική χρήση μιας σειράς διαφορετικών τακτικών. Πέρα από τα δεκάδες πραγματικά όπλα, από μαχαίρια μέχρι εκτοξευτές ρουκετών, θα μπορέσετε ακόμη να πάρετε τον έλεγχο τανκς, βαριά εξοπλισμένων off-road οχημάτων, ελικοπτέρων και άλλων οχημάτων σχεδιασμένων με απόλυτη λεπτομέρεια.

Την δυναμική αυτή εκστρατεία μπορείτε να απολαύσετε παίζοντας μόνοι σας ή στο πλευρό 3 ακόμη παικτών εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητές τους για να δημιουργήσετε ακόμη περισσότερους τρόπους και τύπους επίθεσης ενώ παράλληλα, ένας αναλυτικός Mission Editor σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας αποστολές για έναν ή παραπάνω παίκτη και οι διάφορες online λειτουργίες σας θέτουν αντιμέτωπους με έως και 8 χρήστες απʼ όλο τον κόσμο.

Παίκτες: 1-8

Rating: 18+

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες