Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Dragon Age: Origins (XBOX 360)

από 1 αξιολογήσεις

Μεταχειρισμένο: 10,90€9,99€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 531298

Ο πνευματικός διάδοχος του θρυλικού Baldur’s Gate είναι εδώ. Με αυτόν τον τίτλο περιγράφουν οι άνθρωποι της BioWare (δημιουργοί ακόμη των Star Wars: Knights of the Old Republic και Mass Effect) το Dragon Age: Origins δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο τεράστιες προσδοκίες στους φίλους των RPG παιχνιδιών. Το ρίσκο που παίρνουν με την κίνηση αυτή είναι μεγάλο όπως όμως αποδεικνύεται στην πράξη, το νέο τους δημιούργημα καταφέρνει να ξεπεράσει την πρόκληση και να σηκώσει το βάρος του ονόματος αυτού δημιουργώντας παράλληλα τον δικό του μύθο. Στην ουσία, ισχυροποιώντας και επεκτείνοντας όλα τα στοιχεία που κάνουν τα RPG της BioWare τόσο αγαπητά (δεμένες ιστορίες, ισχυρό χτίσιμο χαρακτήρων, εθιστική μάχη τακτικής) το Dragon Age: Origins επιχειρεί να δημιουργήσει την πιο πλήρη περιπέτεια ρόλων της νέας γενιάς βιντεοπαιχνιδιών.

Η πιο βασική προσθήκη στην φόρμουλα της BioWare είναι τα origins. Κάτι πολύ περισσότερο από απλές εισαγωγές επεξήγησης, τα origins σχετίζονται με τη φυλή και την κλάση του χαρακτήρα σας και σας δίνουν την πλήρη εικόνα του κόσμου του Ferelden. Θα μάθετε για την κατάσταση και την ιστορία της φυλής σας παίρνοντας ουσιαστικά μέρος σε αυτήν ενώ ταυτόχρονα θα εκπαιδευτείτε πάνω στην χρήση των διάφορων λειτουργιών του παιχνιδιού. Τα origins είναι τόσο καλοφτιαγμένα και περιεκτικά που θα θέλετε να παίξετε κάθε ένα από αυτά για να μάθετε και τις πιο μικρές λεπτομέρειες της ιστορίας του Ferelden. Αφού ολοκληρώσετε το origin του χαρακτήρα σας είναι πλέον η ώρα να ξεκινήσετε τη μάχη ενάντια στα Darkspawn, τερατώδη πλάσματα δημιουργημένα από μια κατάρα που μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε λυσσασμένους φονιάδες.

Στην πορεία της περιπέτειάς σας ενάντια στα Darkspawn θα συγκεντρώσετε μια σειρά από μαχητές αποφασισμένους να σας βοηθήσουν να εξοντώσετε αυτήν την απειλή ή να ολοκληρώσουν κάποιος άλλους προσωπικούς στόχους. Είναι εντυπωσιακό πως όλοι οι χαρακτήρες που θα συναντήσετε είναι περισσότερο ή λιγότερο ενδιαφέροντες και φέρουν ο καθένας το δικό του παρελθόν αφήνοντας έτσι ξεχωριστό σημάδι στην τροχιά της ιστορίας του παιχνιδιού. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς, όπως θα ανακαλύψετε στην πορεία, είναι και βασικά γρανάζια αυτής της δυναμικά μεταβαλλόμενης πλοκής. Επιπλέον, σε αντίθεση με τα περισσότερα RPG, στα οποία ολοκληρώνετε την εκστρατεία σας χωρίς να μαθαίνετε τους συντρόφους σας εδώ θα βρεθείτε ίσως και να περιορίζεστε από το γεγονός πως έχετε μόνο τρεις συμπολεμιστές για να γνωρίσετε και να εξερευνήσετε.

Οι κλασικές ηθικές επιλογές, γνωστές στους παλαιότερους χρήστες μέσα από τους προηγούμενους τίτλους της BioWare, κάνουν επίσης την επανεμφάνισή τους. Οι αποφάσεις που παίρνετε σε αυτές τις καταστάσεις επηρεάζουν τόσο διάφορα γεγονότα στον κόσμο του Ferelden όσο και το πώς σας βλέπουν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σας. Όσον αφορά τα ξόρκια και τις ικανότητες των μαχητών σας, αυτές σας δίνονται μέσω ενός δενδρικού συστήματος στο οποίο αγοράζετε κινήσεις από διάφορα κλαδιά μέχρι να φτάσετε στην άκρη τους. Οι μάχες γίνονται σε πραγματικό χρόνο μετατρέπονται όμως ουσιαστικά σε turn-based εφόσον καλείστε να παγώσετε τη δράση για να δώσετε τις διάφορες εντολές. Τέλος, τα γραφικά του παιχνιδιού, λεπτομερή και σκοτεινά, προσδίδουν ακόμη πιο μυστηριώδη ατμόσφαιρα στο σκιώδες ύφος της ιστορίας αυτού συντελώντας στην ολοκλήρωση ενός παιχνιδιού που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες