Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Killzone 2 Platinum (PS3)

Μεταχειρισμένο: 4,90€

Μη διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος: 6007746

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Helghast εισέβαλε στον Vekta και τώρα ήρθε η σειρά της ISA να φέρει την μάχη στον πλανήτη πρωτεύουσα της Helghast τον Helghan. Εσείς ελέγχετε τον Sev, έναν βετεράνο της μονάδας Legion των ειδικών δυνάμεων. Αποστολή σας είναι να αιχμαλωτίσετε, από τον πλανήτη Helghan, τον αρχηγό των Helghast, Αυτοκράτορα Visari, βάζοντας έτσι ένα τέλος στην πολεμική μηχανή των Helghast.

Ενώ στο πρώτο Killzone οι παίκτες άλλαζαν χαρακτήρα αρκετά συχνά στην πορεία του παιχνιδιού, πλέον θα ελέγχετε μόνο τον Sev κατά την διάρκεια όλης της εκστρατείας. Προφανώς, ο στόχος πίσω από αυτή την αλλαγή είναι να δεθεί ο παίκτης με τον Sev και να βιώσει τον πόλεμο μέσα από τα μάτια του.

Από την αρχή του παιχνιδιού θα πρέπει να μάθετε το νέο σύστημα κάλυψης με το L2. Ο μηχανισμός είναι αρκετά απλός, αλλά ζωτικής σημασίας και ταυτόχρονα συγκλονιστικός, λόγο των αλλαγών που προσφέρει στο gameplay. Απλώς πατήστε το L2 όταν είστε κοντά σε έναν τοίχο ή σε χαμηλά εμπόδια και ο Sev θα καλυφθεί πλήρως από πίσω, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να ανταποδώσει τα πυρά. Ο μηχανισμός αυτός είναι γνωστός από παιχνίδια τρίτου προσώπου, όπου χάρη στην καλή οπτική γωνία, ο παίκτης βλέπει τα πάντα πίσω από το εμπόδιο που καλύπτεται. Όμως, είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται σε παιχνίδι πρώτου προσώπου και έτσι θα πρέπει να αφήνεται την κάλυψη σας για να δείτε τι υπάρχει μπροστά σας και για να πυροβολήσετε, κάνοντας έτσι το παιχνίδι πολύ πιο συναρπαστικό και πρωτότυπο.

Οι μάχες συνήθως κρατάνε αρκετά λόγο της πολύ καλής τεχνητής νοημοσύνης των εχθρών, που σαν και εσάς κρύβονται πίσω από τοίχους και άλλα εμπόδια και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθούν. Ακόμα, θα παρατηρήσετε ότι αναλόγως το πόσοι είναι συμπεριφέρονται διαφορετικά. Δηλαδή, αν υπερτερούν αριθμητικά μάχονται γενναία και βγαίνουν συχνά από την κάλυψη τους για να σας αποτελειώσουν, ενώ αν είναι λιγότεροι μένουν συνεχώς πίσω από την κάλυψη τους και βαράνε στα τυφλά για να σας κρατήσουν μακριά!

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό μέρος του gameplay είναι οι συμπολεμιστές της μονάδας σας, των οποίων ο αριθμός αλλάζει ανά πίστα. Αν και δεν μπορείτε να τους ελέγξετε, είναι κρίσιμο το να τους κρατάτε στην ζωή καθώς είναι πολύ αξιόλογοι πολεμιστές και χωρίς αυτούς δεν θα επιβιώσετε. Αν κάποιος συμπολεμιστής σας πέσει στην διάρκεια της μάχης μπορείτε να τον επαναφέρετε χρησιμοποιώντας το ιατρικό σας «όπλο».

Δεν είναι παράλογο να πει κανείς ότι το Killzone 2 έχει τα πιο ωραία γραφικά σε παιχνίδι κονσόλας ως αυτή την στιγμή. Θα δείτε φανταστικά τοπία που θα σας κάνουν να σταματήσετε το παιχνίδι για να τα απολαύσετε, ενώ κατά την διάρκεια της μάχης οι εκρήξεις, οι καπνοί και τα τεράστια πεδία μαχών θα σας κάνουν να βιώσετε το δράμα του πολέμου πιο ζωντανά από ποτέ!

Αφού τερματίσετε το παιχνίδι μην νομίζετε ότι εκεί σταματάει και η εμπειρία που λέγεται Killzone 2, καθώς το multiplayer του παιχνιδιού είναι εξίσου ή ίσως ακόμα περισσότερο απολαυστικό! Αρχικά, διαλέγετε μια από τις 16 διαφορετικές κλάσεις που εξειδικεύεται σε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο, αναλόγως των αναγκών σας. Στην συνέχεια μπορείτε να διαλέξετε και άλλη μια για να μπορείτε να αλλάζετε μεταξύ των ικανοτήτων που προσφέρουν όταν είστε νεκροί. Μέχρι και 32 παίκτες θα μπορούν να συνδεθούν και να παίξουν ταυτόχρονα τα πέντε είδη παιχνιδιού που είναι τα Assassination, Search & Retrieve, Search & Destroy, Bodycount και Capture & Hold, ενώ με το πρώτο patch του παιχνιδιού θα υπάρξει εισαγωγή και οχημάτων στο gameplay!

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες