Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Paper Mario: Sticker Star (NINTENDO 3DS)

από 1 αξιολογήσεις

Μεταχειρισμένο: 39,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6034791

 Την ημέρα της ετήσιας Sticker Fest, ο Bowser αποφασίζει να κάνει μια φάρσα και να μοιράσει έξη Royal Stickers σε όλη την γη. Για να βρείτε αυτά τα μυστηριώδη, μαγικά αυτοκόλλητα, που είναι τώρα κολλημένα πάνω στον Bowser και τους βοηθούς του, ο Mario ξεκινά μια περιπέτεια με την Kersti, μια αυτοκόλλητη νεράιδα και επισκέπτονται λιβάδια, έρημους, δάση, χιονισμένα βουνά και ηφαίστεια σε όλο τον κόσμο.

Χαρακτηριστικά:
Τα αυτοκόλλητα συμμετέχουν με διάφορους τρόπους σε πολλές πτυχές του game play. Γίνονται το οπλοστάσιο των αντικειμένων και των επιθέσεών σας σε παραδοσιακές Paper Mario action-μάχες και μπορούν ακόμα και να ξεδιπλώσουν την πίστα αποκαλύπτοντας νέες περιοχές και τρόπους για να προχωρήσετε στο παιχνίδι.

Συλλέξτε τα αυτοκόλλητα ξεφλουδίζοντάς τα από την πίστα τους, αγοράζοντάς τα σε μαγαζιά, ή φτιάξτε ακόμα και δικά σας και αποθηκεύστε τα στο ημερολόγιό σας για μεταγενέστερη χρήση.

Κάντε τον κόσμο σαν χαρτί ισιώνοντάς τον προς τα έξω και έπειτα χρησιμοποιήστε τα αυτοκόλλητά σας για να βρείτε μυστικές περιοχές και κρυμμένα αντικείμενα οπουδήποτε μέσα στο παιχνίδι.

Οι χαρτοκοπτικές ρυθμίσεις του παιχνιδιού τονίζονται ακόμα περισσότερο σε 3D, δίνοντάς σας την αίσθηση της παρατήρησης και της εξερεύνησης σε ένα κόσμο διορατικό χάρτινο κόσμο, ενώ μια ομάδα από πολύχρωμους χαρακτήρες θα κρατήσουν τους παίκτες χαμογελαστούς σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες