Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Street Fighter V: Arcade Edition (PS4)

από 8 αξιολογήσεις

Τιμή: 18,45€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6062790

Η Arcade Edition περιλαμβάνει τα εξής:
 
  • Ολους τους χαρακτήρες των Seasons 1 και 2
  • Arcade Mode
  • Extra Battle Mode
  • Νέα V-Triggers

Δημιουργημένο με τη μηχανή γραφικών Unreal Engine 4, το παιχνίδι θα προσφέρει τη δυνατότητα να το απολαύσεις μόνος ή με παρέα, τοπικά και online, σε διάφορα modes και με μία μεγάλη ποικιλία μαχητών.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Street Fighter όλο το περιεχόμενο μπορεί να ξεκλειδωθεί παίζοντας το παιχνίδι, χωρίς πρόσθετη χρέωση. Όλες οι ρυθμίσεις και τροποποιήσεις του συστήματος είναι διαθέσιμες δωρεάν, έτσι οι παίκτες θα έχουν πάντα πρόσβαση στην τελευταία έκδοση. 

Νέοι χαρακτήρες θα προστίθενται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να μπορείς να επεκτείνεις το παιχνίδι σου χωρίς να χρειάζεται να αγοράσεις ένα νέο παιχνίδι. Η στρατηγική συνεργασία της Sony Computer Entertainment Inc. και της Capcom, σου επιτρέπει να παίξεις cross-platform, ενώνοντας τους οπαδούς του παιχνιδιού σε μια ενιαία ομάδα. Ο δρόμος για το μεγαλείο ξεκινάει εδώ. 

Χαρακτηριστικά:
   
  • Νέοι και κλασσικοί μαχητές: Birdie, Nash, R. Mika και Karin επιστρέφουν στο Street Fighter και τίθενται αντιμέτωποι με τους «νέους» Necalli, Rashid και Laura αλλά και τους «παλιούς» Ryu, Ken, Chun-Li, Cammy, Vega, Dhalsim κ.α. -συν όλους εκείνους φυσικά που θα προστεθούν εν καιρώ στο ρόστερ του παιχνιδιού.
  • Νέες τακτικές και μηχανικές μάχης: Νέες, εύκολα προσβάσιμες μηχανικές μάχης που επικεντρώνονται στο V-Gauge και το EX Gauge φέρνουν ένα νέο επίπεδο στρατηγικής στο παιχνίδι.
  • Έντονη υποστήριξη μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού: Καθ'όλη τη διάρκεια του 2016 θα προστεθούν άλλοι έξι νέοι χαρακτήρες, αυξάνοντας το σύνολο των χαρακτήρων από 16 σε 22. Ακόμα, νέο περιεχόμενο παιχνιδιού, εμφανίσεις, νέες προκλήσεις και αναβαθμίσεις συστήματος θα γίνουν διαθέσιμα μέσα στο έτος αλλά και αργότερα.
  • Προοδευτική οικονομία μέσα στο παιχνίδι: Όλες οι αναβαθμίσεις που σχετίζονται με το παιχνίδι, όπως οι νέοι χαρακτήρες, θα μπορούν να αγοραστούν με Fight Money τα οποία κερδίζεις παίζοντας. Ακόμα, το περιεχόμενο μπορεί να αγοραστεί άμεσα με πραγματικό νόμισμα παιχνιδιού, το Zenny. Όλες οι αναβαθμίσεις και οι ρυθμίσεις είναι δωρεάν.
  • PS4 & PC Cross-platform Play: Για πρώτη φορά στην ιστορία του παιχνιδιού η διαδικτυακή κοινότητα των παικτών ενώνεται σε μια ενιαία ομάδα για ακόμα περισσότερες μάχες, ανεξαρτήτως πλατφόρμας!
  • Ασυναγώνιστα γραφικά: Η τεχνολογία της μηχανής γραφικών Unreal Engine 4 περνάει σε άλλο επίπεδο τα γραφικά, κάνοντας το Street Fighter V το πιο εντυπωσιακό παιχνίδι της σειράς.

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες