Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

HEADSET LOGITECH PC 960 USB (981-000100)

Τιμή: 29,99€

Παραλαβή ή Παράδοση, σε 4-10 ημέρες
Κωδικός προϊόντος: 6072940

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Για τους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν πολύ το τηλέφωνο–και τους αρέσει να απολαμβάνουν μουσική μεταξύ των κλήσεων. Το 960 είναι έτοιμο για χρήση: Απλώς συνδέστε το σε ένα PC ή Mac με το βύσμα USB-A. Απολαύστε βελτιωμένο ψηφιακό ήχο και ένα μικρόφωνο με τεχνολογία εξάλειψης θορύβου που φιλτράρει τους ήχους του περιβάλλοντος για πιο καθαρές συνομιλίες. Μπορείτε να περιστρέψετε το ρυθμιζόμενο μικρόφωνο για να μην σας εμποδίζει όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Το σετ διαθέτει κομψή σχεδίαση που σας επιτρέπει να το φοράτε πάνω από το κεφάλι και πολύ μαλακά μαξιλαράκια για τα αυτιά που προσφέρουν άνετη εφαρμογή.

ΣΕΤ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ-ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ USB ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

Το ιδανικό επαγγελματικό σετ μικροφώνου-ακουστικών για φωνητικές κλήσεις, Skype, webinar κ.ά. Το καλώδιο 7,87 ft (240 cm) έχει το ιδανικό μήκος για να σας επιτρέπει να σηκώνεστε και να ξεμουδιάζετε στις συνομιλίες μεγάλης διάρκειας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ

Είτε ακούτε κάποια κλήση τηλεδιάσκεψης, συμμετέχετε σε ένα webinar είτε ακούτε το αγαπημένο σας playlist, θα απολαμβάνετε πεντακάθαρο, ψηφιακό στερεοφωνικό ήχο κάθε φορά.

ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ

Το μικρόφωνο με τεχνολογία εξάλειψης θορύβου διασφαλίζει ότι οι ήχοι του περιβάλλοντος διατηρούνται σε χαμηλή ένταση ώστε οι συνομιλητές σας να ακούνε κάθε σας λέξη. Μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα τον ρυθμιζόμενο βραχίονα σε άλλη θέση για καλύτερη καταγραφή της φωνής, ενώ το μικρόφωνο στην αριστερή πλευρά περιστρέφεται για να μην σας εμποδίζει όταν δεν συμμετέχετε σε κάποια κλήση.

ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ, ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Έτοιμο για χρήση από την πρώτη στιγμή. Απλά συνδέστε το βύσμα USB-A στον υπολογιστή σας και ξεκινήστε να μιλάτε. Τα εύχρηστα στοιχεία ελέγχου πάνω στο καλώδιο διευκολύνουν τη ρύθμιση της έντασης και την ενεργοποίηση της σίγασης του μικροφώνου, χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε την κλήση ή τη ροή της εργασίας σας.


ΑΝΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

Η σχεδίαση του σετ είναι κομψή και ελαφριά, σας επιτρέπει να το φοράτε πάνω από το κεφάλι και διασφαλίζει σταθερή εφαρμογή ακόμη και αν κινείστε. Το ελαφρύ στήριγμα κεφαλής διαθέτει μαλακά, περιστρεφόμενα μαξιλαράκια για τα αυτιά, για άνεση όλη μέρα.


Funko Pop
Nintendo Amiibo
Puzzles