Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Sniper Elite 3 Ultimate Edition (Nintendo Switch) #

Τιμή: 26,70€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6074841

  • Authentic sniping -distance, gravity, wind and even your heart rate affect the shot
  • multiplayer & co-op -compete with up to 4 players local and 8 players online, or team up and play the campaign, Overwatch and survival mode in 2 player co-op
  • X-ray kill camera-watch bullets rip into organs, bones, and even vehicles, or turn it off to focus on the Mission at hand
  • all DLC included-includes 4 extra campaign missions, extra weapons and more
  • Switch exclusive controls-enhanced Pro controller support and motion controls
Το Sniper Elite 3 είναι ένα third-person shooter με stealth gameplay, με αυθεντικά ballistics και τεράστια open leveles.
Κατασκόπευσε τους στόχους σου σε φαράγγια, οάσεις και πόλεις της Βόρειας Αφρικής, καθώς σαμποτάρεις το σχέδιο των Ναζί για την κατασκευή υπερ-όπλων τα οποία μπορούν να σταματήσουν την αντίσταση των Συμμάχων για πάντα.Χρησιμοποίησε τεχνικές κάλυψης και απόκρυψής για να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Με βολές από μακριά μέχρι μάχες σώμα με σώμα και παγίδες με εκρηκτικά είσαι τόσο επικίνδυνος από κοντά όσο είσαι και από μακριά. Αντιμετώπισε τα φημισμένα Afrika Korps του 2ου Παγκοσμίου πολέμου σε αυτό το πολυβραβευμένο third-person shooter. Εσύ είσαι το κλειδί της επιτυχίας. Γιατί μία σφαίρα μπορεί να αλλάξει την ιστορία…Το Sniper Eilte 3 Ultimate Edition περιέχει ότι έχει διατεθεί για το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων των επιπλέονlevels  - ανατροπή της δολοφονίας του Τσόρτσιλ, και σκοτώστε τον ίδιο τον Χίτλερ σε συναρπαστικές και ιστορικές αποστολές!

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες