Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Control Ultimate Edition (PS4)

Τιμή: 21,75€19,99€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6082232

Το Control Ultimate Edition θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, τα δυο expansions, The Foundationκαι AWE, καθώς και όλα τα updates.

Η έκδοση περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, τα δυο expansions, The Foundation και AWE, καθώς και όλα τα updates. Όσοι αγοράσουν την Ultimate Edition για PS4 και Xbox One θα μπορούν να αναβαθμίσουν στις εκδόσεις για PlayStation 5 και Xbox Series X δωρεάν, ενώ η συγκεκριμένη αναβάθμιση δεν ισχύει για τους κατόχους της απλής έκδοσης του τίτλου.

Κάποιος εισέβαλε στο Ομοσπονδιακό Γραφείο Ελέγχου... μόνο εσείς έχετε τη δύναμη να τον σταματήσετε. Ο κόσμος είναι τώρα το όπλο σου σε μια επική μάχη για να εξοντώσεις έναν δυσοίωνο εχθρό μέσα σε απρόβλεπτες τοποθεσίες. Διακυβεύεται το μέλλον της ανθρωπότητας...θαανακτήσετε τον έλεγχο?Με πάνω από 80 βραβεία στην κατοχή του , το Controlείναι μια εκπληκτική περιπέτεια δράσης τρίτου προσώπου που θα σας κρατήσει σε εγρήγορση! Με την αφήγηση του , RemedyEntertainment, το Control, σου προσφέρει μια έντονα ευχάριστη εμπειρία παιχνιδιού.Αποκαλύψτε τα μυστήρια και ζήστε έναν επικό υπερφυσικό αγώνα, γεμάτο απροσδόκητους χαρακτήρες και παράξενα γεγονότα... Αναζητήστε τον αδερφό σας και ανακαλύψτε την αλήθεια που σας έφερε ως εδώ. Τα πάντα μπορούν να γίνουν όπλο σου.Ανακαλύψτε νέους τρόπους για να εξολοθρεύσετε τους εχθρούς σας καθώς εκμεταλλεύεστε ισχυρές ικανότητες που σας μετατρέπουν τα πάντα γύρω σας σε ένα θανατηφόρο όπλο. Εξερευνήστε έναν κρυφό κόσμο, ατελείωτες εκτάσεις της μυστικής κυβέρνησης καθώς και το περιβάλλον του Προεδρείου μόνο για να τα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν πάντα περισσότερα από ότι συναντά το μάτι ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ
1. Σχετικό αρχείο 1

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες