Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Tormented Souls (PS4)

Τιμή: 25,70€15,99€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6090425

Το Tormented Souls είναι μια επιστροφή στα κλασσικά survival horror games. Με μια μοντέρνα προσέγγιση στις περιπέτειες που απεικονίζονται με κάμερα σταθερής γωνίας, το Tormented Souls εκμοντερνίζεται για μια νέα γενιά παικτών – με την Caroline Walker να ερευνά τη μυστηριώδη εξαφάνιση των δίδυμων κοριτσιών σε μια τρομακτική έπαυλη που μετατράπηκε σε νοσοκομείο.

Βασικά Χαρακτηριστικά  
 Κάτι μοχθηρό ελλοχεύει στο Winterlake – Καθώς ερευνά την εξαφάνιση των δίδυμων κοριτσιών στο Winterlake κάτι τρομακτικό συμβαίνει στην Caroline Walker. Ξυπνώντας μέσα στη νύχτα, γυμνή σε μια μπανιέρα και διασωληνωμένη σε απεχθείς ιατρικές συσκευές, η Caroline πρέπει να πολεμήσει για τη ζωή της καθώς εξερευνά τα δωμάτια της εγκαταλειμμένης έπαυλης.
 Επιστροφή στα κλασσικά survival horror games – Το Tormented Souls είναι μια σύγχρονη απόπειρα στο είδος των adventures με σταθερή γωνία κάμερας, που προσφέρει ένα εκμοντερνισμένο σύστημα ελέγχου και μια πιο δυναμική απεικόνιση του περιβάλλοντος, διατηρώντας παράλληλα όλα όσα έκαναν αυτά τα παιχνίδια τόσο αγαπητά στο κοινό.
 Δαιμόνιοι γρίφοι – Μαζέψτε απαραίτητες πρώτες ύλες και εργαλεία, αποκωδικοποιήστε στοιχεία από ημερολόγια και συνδυάστε τα για να λύσετε δαιμόνιους γρίφους και να αποκαλύψετε τα μυστικά της έπαυλης που μετατράπηκε σε νοσοκομείο.
 Θανάσιμες μάχες – Σκοτεινές δυνάμεις και ανείπωτοι τρόμοι θα κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν την Caroline από το να αποκαλύψει την αλήθεια. Χρησιμοποιήστε ότι βρείτε για να πολεμήσετε το κακό που ελλοχεύει στο σκοτάδι.
 Πύλες για μια άλλη διάσταση – Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται στο Winterlake. Και όταν θα ανακαλύψετε ένα καθρέφτη που λαμπυρίζει σε μια σκοτεινή γωνιά της έπαυλης, η κατανόηση που έχετε για την πραγματικότητα θα αποκτήσει καινούριο νόημα...
 Μπορεί η Caroline Walker να ξεφύγει με την αλήθεια; Θα καταφέρει να αποδράσει ζωντανή;

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες