Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Elex II (PS4)

Τιμή: 29,75€17,99€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6091852

Το ELEX II είναι η συνέχεια του ELEX, της κλασσικής open-world role-playing εμπειρίας από τους βραβευμένους δημιουργούς των σειρών Gothic και Riven, Piranha Bytes. Το ELEX II επιστρέφει στον μετά-αποκαλυπτικό κόσμο επιστημονικής φαντασίας του Magalan – με αχανείς τοποθεσίες που μπορείτε να εξερευνήσετε με πρωτόγνωρη ελευθερία χρησιμοποιώντας ένα jetpack και τη δυνατότητα να εξελίξετε την επική ιστορία του με όποιο τρόπο θέλετε.

Αρκετά χρόνια μετά την ήττα του Hybrid από τον Jax, μια νέα απειλή εμφανίζεται στον ουρανό, εξαπολύοντας τις επικίνδυνες δυνάμεις του σκοτεινού Elex και θέτοντας σε κίνδυνο κάθε μορφή ζωής στον πλανήτη. Για να αποκαταστήσει την ειρήνη στο Magalan και να υπερασπιστεί την ασφάλεια της ίδιας του της οικογένειας, ο Jax αναλαμβάνει να πείσει τις παρατάξεις να ενωθούν ενάντια στους εισβολείς.

Βυθιστείτε σε ένα τεράστιο, φτιαγμένο στο χέρι, εντελώς ξεχωριστό κόσμο με πολλαπλές παρατάξεις και ποικίλες τοποθεσίες, σε ένα μετά-αποκαλυπτικό σύμπαν επιστημονικής φαντασίας.

Βασικά Χαρακτηριστικά  
 Εξερευνήστε τον πλανήτη Magalan με απαράμιλλη ελευθερία, χρησιμοποιώντας το έμπιστο jetpack σας για να διασχίσετε τον χάρτη πετώντας!
 Αλληλοεπιδράστε με ένα ζωντανό κόσμο, γεμάτο ξεχωριστούς NPCs που θα θυμούνται τι έχετε κάνει και θα αντιδρούν ανάλογα.
 Οι NPCs θα ενώσουν τις δυνάμεις τους ή θα αποχωρήσουν από την ομάδα σας, ανάλογα με τη συμπεριφορά σας, ενώ θα είναι δυνατό ακόμα και να πεθάνουν, επηρεάζοντας την ιστορία.
 Εμπλακείτε σε αρμονικές μάχες κοντινών και μακρινών αποστάσεων, με ένα εντυπωσιακά βελτιωμένο σύστημα χειρισμού.
 Ζήστε μια ιστορία όπου οι πράξεις σας έχουν αντίκτυπο και παρασυρθείτε από ένα κόσμο ηθικών αποφάσεων.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες