Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

MANTA Pulse - Παλμικό Οξύμετρο Δακτύλου (DS303)

Τιμή: 16,10€13,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6092379

Φύλακας της υγείας σας.
Το παλμικό οξύμετρο DS303 θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την υγεία σας σε καθημερινή βάση. Η συσκευή θα σας επιτρέψει να μετρήσετε τον κορεσμό του αίματος, δηλαδή τον κορεσμό του με οξυγόνο και παλμό, με έναν ακριβή, γρήγορο και απλό τρόπο. Ειδικά αν πάσχετε από άσθμα, διαβήτη, καρδιακές ή αναπνευστικές παθήσεις, το παλμικό οξύμετρο θα αποδειχθεί απαραίτητη συσκευή στην καθημερινή σας ζωή.
 
Να το έχετε πάντα μαζί σας.
Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID19, είναι εξαιρετικά σημαντικό να φροντίζουμε την κατάσταση του σώματός μας. Η έγκαιρη ανίχνευση της λεγόμενης «σιωπηλής υποξίας» - που συμβαίνει συχνά σε άτομα μολυσμένα με τον ιό COVID19, τα οποία δεν έχουν ξαφνικά συμπτώματα (δύσπνοια, υψηλός πυρετός) - επιτρέπει μια γρήγορη αντίδραση και αποτρέπει πολλές σοβαρές επιπλοκές.
 
Το παλμικό οξύμετρο DS303 είναι τόσο συμπαγές που χωράει εύκολα σε σακίδιο, τσάντα ή τσέπη. Χάρη σε αυτό, μπορείτε πάντα να το έχετε μαζί σας για να ελέγξετε γρήγορα την υγεία σας.
 
Αγαπάτε τα βουνά;
Αν σας αρέσει η πεζοπορία ή η ορειβασία, το παλμικό μας οξύμετρο πρέπει να βρίσκεται στο σακίδιο σας. Σε μεγάλα υψόμετρα, η οξυγόνωση του σώματος πέφτει σημαντικά, οπότε αξίζει να μετράτε τον κορεσμό του αίματος κατά διαστήματα για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα ξεπεραστεί η χωρητικότητα του σώματος.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες