Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

ROCKETBOOK FUSION EXECUTIVE (EVRF-E-RC-A-FR) INFINITY BLACK (7 PAGE STYLES)

Τιμή: 51,58€39,55€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6092947

Το φορητό σημειωματάριο Rocketbook Core παρέχει μια κλασική εμπειρία στυλού και χαρτιού, αλλά έχει σχεδιαστεί για την ψηφιακή εποχή. ROCKETBOOK FUSION EXECUTIVE (EVRF-E-RC-A-FR) INFINITY BLACK (7 PAGE STYLES)
Το Rocketbook Fusion έχει σχεδιαστεί για κάθε τάξη, γραφείο και προσωπική ανάγμη. Το Fusion είναι ένα φορητό σημειωματάριο με στυλό και χαρτί που μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί με επτά διαφορετικά πρότυπα σελίδων που συνδέονται με τις αγαπημένες σας υπηρεσίες cloud.
42 φουτουριστικές σελίδες είναι γεμάτες με ημερολόγια, λίστες υποχρεώσεων και σημειώσεις με σημειώσεις. Και φυσικά το Fusion έρχεται με κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επαναχρησιμοποιήσιμη τεχνολογία Core. Το συνθετικό χαρτί σας επιτρέπει να γράφετε ομαλά με ένα στυλό Pilot FriXion και στη συνέχεια να σκουπίζετε με μαγικό τρόπο με ένα υγρό πανί για να το επαναχρησιμοποιείτε ξανά και ξανά! Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Rocketbook για να αναδείξετε τις σημειώσεις, τα σχέδια, τις λίστες και τις μεγάλες ιδέες σας στο cloud για σωστή οργάνωση. Στη συνέχεια, σβήστε και επαναχρησιμοποιήστε το Fusion σας για την επόμενη περιπέτειά σας!
Executive Size: 15.2 cm x 22.4 cm / 42 pages
42 reusable pages with 7 different page styles for planning, listing, goal setting, note-taking, sketching, and sharing big ideas
Includes task list, weekly planner, monthly calendar, OKR goal template, idea list, dot-grid, and lined pages
Infinitely reusable
Works with any Pilot FriXion pen, marker or highlighter (pen included)

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες