Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Evil Dead: The Game (Xbox Series X - Xbox One) #

Τιμή: 41,90€37,00€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6093676

Πάρτε την θέση του Ash Williams ή των φίλων του από το εμβληματικό franchise Evil Dead και δουλέψτε μαζί σε ένα παιχνίδι γεμάτο με over-the-top co-op και δράση για πολλούς παίκτες PVP! Παίξτε ως ομάδα τεσσάρων επιζώντων, εξερευνώντας, λεηλατώντας, διαχειρίζοντάς τον φόβο σας και βρείτε βασικά αντικείμενα για να σφραγίσετε τη ρήξη μεταξύ κόσμων στο παιχνίδι, εμπνευσμένη από τις τρεις πρωτότυπες ταινίες του Evil Dead καθώς και από την αρχική τηλεοπτική σειρά του Starz Ash vs Evil Dead

Εμβληματικοί χαρακτήρες 
Παίξτε ως χαρακτήρες από όλο το σύμπαν του Evil Dead, συμπεριλαμβανομένων των Ash, Scotty, Lord Arthur, Kelly Maxwell και άλλων, με νέους διαλόγους από τον Bruce Campbell και άλλους!

Παίξτε As Good or Evil 
Πολεμήστε για τις δυνάμεις του καλού ή πάρτε τον έλεγχο του Kandarian Demon για να κυνηγήσετε τον Ash & άλλους ενώ κατέχετε Deadites, το περιβάλλον και πολλά άλλα καθώς προσπαθείτε να καταπιείτε τις ψυχές τους!

Over the Top Visuals 
Είτε σκίζετε ένα Deadite in 2 με το χέρι του αλυσοπρίονου του Ash είτε πετάτε στον χάρτη ως ο Κανδαριανός Δαίμονας, τα ρεαλιστικά γραφικά και ο θράσος βασισμένος στη φυσική ζωντανεύουν τον τρόμο!

Pre-order and receive two bonus Ash Williams outfits at launch:
- Gallant Knight outfit
- S-Mart Employee outfit

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες