Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Sonic Superstars PS4

Τιμή: 47,95€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6120720

Release: 17/10/23 Pre-Order Bonus: LEGO Eggman in-game character skin. Reversible Cover. Περιπλανηθείτε στα μυστικιστικά νησιά Northstar Islands σε αυτή τη νέα εκδοχή του κλασικού 2D Sonic high-speed action platforming. Παίξτε ως Sonic, Tails, Knuckles και Amy και αξιοποιήστε ολοκαίνουργιες Emerald δυνάμεις για να κινείστε και να επιτίθεστε με νέους δυναμικούς τρόπους. Πλοηγηθείτε σε πανέμορφα, πρωτόγνωρα περιβάλλοντα μόνοι σας ή με έως και 3 άλλους παίκτες και σταματήστε τον Dr. Eggman, τον Fang και έναν μυστηριώδη νέο αντίπαλο από το να μετατρέψουν τα γιγάντια ζώα των νησιών σε Badniks πριν να είναι πολύ αργά!

  • Μια νέα εκδοχή ενός κλασικού παιχνιδιού: Το 2D Sonic high-speed sidescrolling action platforming που ξέρετε και αγαπάτε, επανασχεδιασμένο με πλήρως 3D γραφικά, νέες δυνάμεις και ικανότητες, ένα ολοκαίνουργιο σκηνικό και νέους τρόπους παιχνιδιού! Δεν έχετε ξαναπαίξει ποτέ το κλασικό Sonic έτσι!
  • Παίξτε ως οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες: Επιλέξτε ανάμεσα στον Sonic, τον Tails, τον Knuckles και την Amy και εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές τους ικανότητες για να χαράξετε μια πορεία στα νησιά Northstar, καθώς αγωνίζονται να νικήσουν τον Dr. Eggman, ο οποίος έχει συμμαχήσει με μια παλιά νέμεση, τον Fang, και έναν μυστηριώδη νέο θωρακισμένο αντίπαλο.
  • Όλες οι νέες δυνάμεις και ικανότητες: Αξιοποιήστε τη δύναμη των Σμαραγδιών του Χάους για να πολλαπλασιάζεστε, να κολυμπάτε σε καταρράκτες, να επιβραδύνετε το χρόνο, να αποκαλύπτετε κρυμμένα μυστικά και πολλά άλλα!
  • Περισσότεροι φίλοι, περισσότερη διασκέδαση: Για πρώτη φορά σε παιχνίδι Sonic, παίξτε ολόκληρο το Campaign με έως και 3 άλλους παίκτες, με Local Co-OP 4 παικτών.
  • Προκαλέστε παίκτες από όλο τον κόσμο: Διαγωνιστείτε τοπικά ή online με έως και 8 παίκτες στο ολοκαίνουργιο Battle Mode!

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες