Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

PS4 Stonefly

Τιμή: 33,85€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6126750

• Αξιοποιήστε τον άνεμο και πετάξτε μέσα από την ερημιά του Stonefly. Η πανέξυπνη αλλά αφελής εφευρέτρια Annika Stonefly πρέπει να ανακτήσει ένα χαμένο οικογενειακό κειμήλιο χρησιμοποιώντας την εξυπνάδα και τη στρατηγική της.

• Γλιστρήστε στρατηγικά ανάμεσα στη χλωρίδα και την πανίδα, αντιμετωπίζοντας πεινασμένα ζωύφια, περιπέτειες και αξέχαστους χαρακτήρες. Στην πορεία, θα ξετυλίξετε μια συγκινητική ιστορία αυτογνωσίας, οικογένειας και κληρονομιάς.

Χ
αλαρό και ήρεμο gameplay περιπέτειας δράσης που διακόπτεται από μοναδικές και επιδέξιες αναμετρήσεις με έντομα. Stun 'em. Shoo 'em. Πάρτε τα λάφυρα.

• Ε
πινοήστε και κατασκευάστε νέες ικανότητες για το mech σας, προσαρμόζοντάς το παράλληλα στο στυλ παιχνιδιού σας

• 
Αναμετρηθείτε με διάφορους τύπους εντόμων για να μαζέψετε ορυκτά, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα για να κατασκευάσετε εξειδικευμένα εξαρτήματα

• Γ
λιστρήστε μέσα από τα στέγαστρα των δέντρων, σε βάλτους, ανάμεσα σε αγκαθωτές αγκάθια και σε εκπληκτική φύση σε όλες τις αποστολές

• Σφυρηλατήστε σχέσεις με ένα καστ αξέχαστων χαρακτήρων από το Acorn Corps, μια ομάδα ναυαγών πιλότων

Πλούσια χειροποίητη τέχνη, εξίσου εμπνευσμένη από το μοντέρνο design του μεσαίου αιώνα και τον φυσικό κόσμο

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες