Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

PS4 TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: WRATH OF THE MUTANTS

Τιμή: 26,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6128987

                                   Νικήστε τους μεταλλαγμένους και σώστε τη Νέα Υόρκη.

Ξαναζήστε το κλασικό arcade του 2017 σε κονσόλες και PC με 3 επιπλέον στάδια και 6 επιπλέον μάχες με αφεντικά! Πάρτε τον έλεγχο του Leonardo, του Michelangelo, του Donatello ή του Raphael σε αυτό το κλασικό beat-em-up εμπνευσμένο από το αγαπημένο cult Turtles in Time.

Παίξτε με τους φίλους σας μέσω τοπικού co-op και κυριαρχήστε στην Foot Clan για να ματαιώσετε το μανιακό σχέδιο του Shredder. Νικήστε κύματα εχθρών: πολεμήστε σε 6 διαστάσεις , συμπεριλαμβανομένων των Dimension X και Coney Island, 13 μάχες με bosses στο δρόμο σας για να νικήσετε τον βασικό εχθρό σας, τον Shredder, στο ίδιο του το κρησφύγετο.

Απελευθερώστε τη δύναμη της χελώνας: μια ειδική σούπερ επίθεση μοναδική για κάθε χελώνα που καταστρέφει κύματα εχθρών- Καλέστε μεταλλαγμένη υποστήριξη για να εξοντώσετε τους εχθρούς, μαζεύοντας ένα ειδικό συλλεκτικό αντικείμενο.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες