Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Pokemon Sapphire (GAMEBOY ADVANCE)

από 4 αξιολογήσεις

Μεταχειρισμένο: 349,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 75294

Tα Pokemon, τα αγαπημένα πλασματάκια μικρών και μεγάλων, είναι κοντά σας στο GameBoy Advance και διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις για να διαλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν! Τα Pokemon Ruby και Pokemon Sapphire διαδραματίζονται στο ολοκαίνουριο περιβάλλον της περιοχής Hoenn.
 
Στην αρχή του παιχνιδιού καλείστε να αποφασίσετε αν ο εκπαιδευτής που θα ελέγχετε μες στο παιχνίδι θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, η πλοκή της ιστορίας θα είναι η ίδια: ο στόχος σας είναι να ταξιδέψετε στον κόσμο και να γίνετε ο καλύτερος εκπαιδευτής Pokemon ολόκληρου του πλανήτη. Στο Pokemon Sapphire, η Team Aqua είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσετε.
 
Τα μέλη της και ο αρχηγός της, ο Archie, σχεδιάζουν να ανεβάσουν το επίπεδο της θάλασσας στην περιοχή της Hoenn.Ο σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν περισσότερους τόπους κατοικίας για τα Pokemon του νερού ολόκληρου του πλανήτη.
Η ολοκαίνουργια αυτή ιστορία καθώς και τα εκπληκτικά νέα Pokemon είναι τα βασικά γνωρίσματα του παιχνιδιού.
 
Κατά τη διάρκεια της αποστολής σας θα συναντήσετε πολυάριθμα εμπόδια και απαιτητικές μάχες με άγρια Pokemon και άλλους εκπαιδευτές. Μέσα από τις μάχες θα κερδίσετε διάφορα βραβεία και σήματα που θα σας καθιερώσουν στην κορυφή της λίστας των εκπαιδευτών όλου του κόσμου.
 
Προκαλέστε τους φίλους σας σε μονομαχίες, συλλέξτε όλα τα Pokemon και πάρτε μέρος σε μια σειρά από επιμέρους αποστολές. Αν πιστεύετε πραγματικά ότι μπορείτε να γίνετε ο καλύτερος εκπαιδευτής Pokemon του κόσμου δεν έχετε παρά να το αποδείξετε!

Παίκτες: 1-4

Περιοχή DVD: PAL

Rating: 3+

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες