Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Need For Speed Carbon (NINTENDO DS) - χωρίς κουτάκι

από 15 αξιολογήσεις

Μεταχειρισμένο: 4,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 82897

Για πρώτη φορά στη σειρά Need For Speed, σχηματίστε μια ομάδα-πλήρωμα και αγωνιστείτε για την πόλη σας ενάντια στα αντίπαλα πληρώματα και τις αντιτιθέμενες κατηγορίες αυτοκινήτων. Θα τα διακινδυνεύσετε όλα για να μπορέσετε να κατακτήσετε τις αντίπαλες γειτονιές;
 
Κάθε μέλος του πληρώματος έχει τις μοναδικές του δεξιότητες που μπορείτε να ενεργοποιήσετε κατά τη διάρκεια του αγώνα ώστε να κερδίσετε το πλεονέκτημα ενάντια στους αντιπάλους σας. Καλέστε έναν Blocker για να καθυστερήσετε τους υπόλοιπους οδηγούς ή έναν Ανιχνευτή για να σας οδηγήσει μέσα από τα επικίνδυνα στενά των γειτονιών και να κερδίσετε χρόνο.
 
Καθώς η αστυνομία κάνει την εμφάνισή της, δυσκολεύοντας τα πράγματα, οι αγώνες μετατοπίζονται σταδιακά στα περίχωρα της πόλης και συγκεκριμένα στο Carbon Canyon, όπου τo έδαφος και η φήμη μπορούν να χαθούν σε κάθε επικίνδυνη στροφή.
 
Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας για να σχεδιάσετε τα αυτοκίνητα του πληρώματός σας με το επαναστατικό νέο εργαλείο προσαρμογής αυτοκινήτων Autoscuplt που σας δίνει τη δύναμη να μετατρέψετε κάθε όχημα στο αυτοκίνητο των ονείρων σας.
 
Πάνω από 50 επίσημα αμάξια με όλα τα επίσημα ανταλλακτικά και αξεσουάρ σας περιμένουν για να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό όνειρο.
 
Παίξτε online και αντιμετωπίστε άλλους παίκτες με τα οχήματά τους, ανεβείτε σε rank και κερδίστε το σεβασμό των αντιπάλων σας.
 
Αντιπροσωπεύστε την κατηγορία αυτοκινήτων σας, το πλήρωμά σας και τους δρόμους σας στο Need For Speed Carbon την νέα επανάσταση στα παιχνίδια αγώνων ταχύτητας

Παίκτες: 1-8/Multiplayer online

Περιοχή DVD: PAL

Rating: 3+

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες