Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Call of Duty: WWII (PS4)

από 57 αξιολογήσεις

Τιμή: 21,95€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6056269

Το Call of Duty® επιστρέφει στις ιστορικές του ρίζες… Μια νέα συναρπαστική εμπειρία από την Sledgehammer που τοποθετεί το Call of Duty στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Από τις παραλίες της Νορμανδίας μέχρι το δάσος Hürtgen αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός νέου στρατιώτη που θα πρέπει να αντιμετωπίσει την κόλαση του πολέμου Ζήστε μια νέα δραματική ιστορία που αναδεικνύει τις πιο τραγικές και δραματικές στιγμές του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου .   

Το νέο Call of Duty έχει 3 διαφορετικούς τύπους παιχνιδιού

•Campaign
•Multiplayer
•Co-Operative
Τα μοναδικά γραφικά μεταφέρουν τους παίκτες στην Ευρώπη, καθώς συμμετέχουν σε μια ολοκαίνουργια ιστορία Call of Duty, η οποία τοποθετείτε στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Το Multiplayer σηματοδοτεί την επιστροφή στο αρχικό παιχνίδι boot-on-ground Call of Duty. Τα αυθεντικά όπλα και η παραδοσιακή δράση σας βυθίζουν σε μια τεράστια ποικιλία τοποθεσιών με θέμα το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Απολαύστε τον κλασικό αγώνα του Call of Duty, τους δεσμούς της συντροφικότητας και τον αδιάλλακτο χαρακτήρα του πολέμου ενάντια σε μια παγκόσμια δύναμη που ρίχνει τον κόσμο σε τυραννία.

PRO EDITION
Η συλλεκτική εκδόση του νέου CALL OF DUTY WWII θα κυκλοφορήσει σε PS4 & XBOX ONE και θα περιλαμβάνει τα παρακάτω : Την Standard έκδοση του παιχνιδιού Season Pass SteelBook Πρόσθετο ψηφιακό περιεχόμενο

Προπαραγγείλτε σήμερα το νέο Call of Duty σε PS4 ή ΧΒΟΧ ΟΝΕ και παίξτε πρώτοι την Private Beta * του παιχνιδιού
Για την ενεργοποίηση του κωδικού Beta θα πρέπει να :
•Πληκτρολογήστε την διεύθυνση  www.callofduty.com/beta και συνδεθείτε ή δημιουργείστε έναν λογαριασμό ώστε να ενεργοποιήσετε τον ΒΕΤΑ κωδικό.
•Μετά την ενεργοποίηση του κωδικού θα ακολουθήσουν ενημερώσεις για το πότε και πως θα έχετε πρόσβασει στην BETA.
Eπίσης με την προπαραγγελία κερδίζετε Extra : Weapon Unlock Token & 4 ώρες Double Exp και MP Upgrade.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες