Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Donkey Kong Country: Tropical Freeze (Nintendo Switch)

από 21 αξιολογήσεις

Τιμή: 56,10€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6064117

To Donkey Kong Country: Tropical Freeze ετοιμάζεται για την εμφάνιση του στο Nintendo Switch! Οι εισβολείς Snowmads έχουν παγιδεύσει το Donkey Kong Island σε  βαθύ πολικό ψύχος, και οι Kongs πρέπει να ξεπαγώσουν τα πράγματα! Παίξτε με τους Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong, Cranky Kong και Funky Kong καθώς  κολυμπούν, αιωρούνται, πηδούν και σερφάρουν ανάμεσα από νησιά γεμάτα κινδύνους, κρυμμένα συλλεκτικά αντικείμενα και αξέχαστες συναντήσεις με bosses! Χρησιμοποιήστε τις μοναδικές κινήσεις του κάθε χαρακτήρα για να εξερευνήσετε την κάθε γωνιά όλων των νησιών, ξεθάψτε ειδικά αντικείμενα και ανακαλύψτε κρυφές εξόδους.   
  ▪     Νέος χαρακτήρας.
Απολαύστε ένα ευχάριστο νέο mode παίζοντας ως Funky Kong, ο cool πίθηκος που κάνει surfing, αποκλειστικά στο Nintendo Switch! O Funky Kong μπορεί να κάνει διπλάσια άλματα, να αιωρηθεί, να κάνει ατελείωτα βαρελάκια και να εκτελέσει άπειρες υποβρύχιες πιρουέτες! Χάρη στην ανθεκτική του σανίδα ιστιοπλοΐας, ούτε και οι ακίδες δεν μπορούν να τον επιβραδύνουν. Με αυτόν τον καλό φίλο, μπορείτε να σερφάρετε εύκολα ακόμη και στις πιο επικίνδυνες πίστες.
          
  ▪          
Co-Op Kong. Παίξτε ολόκληρο το παιχνίδι μόνος σας ή συνεργαστείτε με έναν φίλο σας στο co-operative mode δύο παικτών. Δουλέψτε μαζί ως ομάδα και βάλτε τα σχέδια των Snowmads στο πάγο.
Απολαύστε αυτή τη διασκεδαστική περιπέτεια οποτεδήποτε, οπουδήποτε, με οποιονδήποτε!

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες