Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

FIVE NIGHTS AT FREDDY'S: SECURITY BREACH (PS4)

από 10 αξιολογήσεις

Τιμή: 34,80€30,99€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6092875

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ

Το Five Nights at Freddy's: Security Breach είναι η τελευταία προσθήκη των παιχνιδιών τρόμου που παίζονται από όλη την οικογένεια και αγαπούν εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο. Παίξτε ως Gregory, ένα νεαρό αγόρι παγιδευμένο μια νύχτα στο Mega Pizzaplex του Freddy Fazbear. Με τη βοήθεια του ίδιου του Freddy Fazbear, ο Gregory πρέπει να επιβιώσει από το σχεδόν ασταμάτητο κυνήγι των επανασχεδιασμένων Five Nights χαρακτήρων του Freddy - καθώς και από νέες, φρικτές απειλές.

ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ - Μόλις ξεκινήσουν τα νυχτερινά πρωτόκολλα, τα animatronics στο Mega Pizzaplex του Freddy Fazbear θα κυνηγήσουν ανελέητα όλους τους εισβολείς. Η Glamrock Chica, η Roxanne Wolf, ο Montgomery Gator και ο φύλακας του Pizzaplex, Vanessa, θα αναποδογυρίσουν κάθε Cotton Candy Pizza Stand αν χρειαστεί – και δεν θα είναι σοφό να μείνετε σε ένα μέρος για πολύ.

ADAPT TO SURVIVE - Αποκτήστε πρόσβαση στις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου για να εξερευνήσετε το περιβάλλον και να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας. Αποσπάστε την προσοχή των εχθρών χτυπώντας δοχεία μπογιάς και παιχνίδια - απλώς φύγετε πριν οι εχθροί έρθουν σε εσάς. Μπείτε σε κρυψώνες και αφήστε τον κίνδυνο να περάσει ή προσπαθήστε να ξεπεράσετε τους διώκτες σας. Παίξτε με τον δικό σας τρόπο, αλλά να είστε έτοιμοι να προσαρμοστείτε για κάθε αλλαγή.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ - Το Mega Pizzaplex του Freddy Fazbear προσφέρει μια ποικιλία από αξιοθέατα για να απολαύσουν οι επισκέπτες - Monty Golf, Roxy Raceway, Bonnie Bowl, υπονόμους και υπόνομους; Το Pizzaplex είναι τεράστιο και θα υπάρχουν πολλά καλούδια για να ανακαλύψετε. 

Περιλαμβάνει και μια σελίδα με μοναδικά αυτοκόλλητα! 

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες