Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

MANTA PARTY AUDIO LOUD SPEAKER 6,5" 40W

Τιμή: 133,45€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6096946

MANTA PARTY AUDIO LOUD SPEAKER 6,5" 40W

Έρχεται με δύναμη!
Το νέο ηχείο Party Audio Manta SPK5210 χαρακτηρίζεται από ενισχυτή με ισχύ 40 Watt RMS, τροφοδοτώντας δύο γούφερ 6,5 "(16,5 cm) και 2 tweeter. Χάρη σε αυτήν τη διαμόρφωση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε πάρτι θα δημοσιευτεί καλά και ότι το μπάσο και το πρίμα θα γεμίσει ολόκληρη τη μουσική σκηνή.
 
Δύο φορές περισσότερο είναι διπλάσιο!
Για να ενισχύσετε έναν ακόμη μεγαλύτερο χώρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία TWS (True Wireless Stereo). Χάρη σε αυτό, μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα δύο ηχεία SPK5210 μεταξύ τους και να αποκτήσετε διπλάσια ισχύ από το σετ - 80 Watt RMS. Ένα από τα ηχεία μεταδίδει ήχους από το δεξί κανάλι και το άλλο από το αριστερό κανάλι. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε απόσταση λίγων μέτρων και να αποκτήσετε ένα τέλειο στερεοφωνικό εφέ χωρίς να χρησιμοποιήσετε ένα μόνο καλώδιο.
 
Πολλαπλές συνδέσεις.
Για να παίξετε μουσική στο ηχείο μας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε το smartphone ή το tablet σας μέσω ασύρματης σύνδεσης με τη σύγχρονη τεχνολογία Bluetooth 5.0. Ως αποτέλεσμα, ο εκπεμπόμενος ήχος έχει πολύ καλύτερο ρυθμό bit και είναι γεμάτος με βαθιά μπάσα και καθαρά πρίμα. Μπορείτε επίσης να αναπαράγετε μουσική που είναι αποθηκευμένη σε μέσα αποθήκευσης. Απλώς χρησιμοποιήστε την υποδοχή USB ή microSD για αυτό και η ποιότητα του αναπαραχθέντος ήχου θα είναι ακόμα καλύτερη. Ωστόσο, εάν θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα ήχου της τηλεόρασής σας και δεν διαθέτει ενσωματωμένη μονάδα Bluetooth, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας την είσοδο γραμμής AUDIO IN.
 
Ήχος υπό έλεγχο.
Για να βελτιώσετε το timbre του ήχου, χρησιμοποιήστε την προκαθορισμένη λειτουργία ψηφιακού ισοσταθμιστή. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τη μουσική που παίζετε στις προτιμήσεις σας. Έχετε τον ήχο υπό έλεγχο!
 
Θέλετε να περάσετε υπέροχα; Δοκιμάστε το καραόκε.
Φυσικά, το μεγάφωνο μας έχει επίσης λειτουργία καραόκε. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να περάσετε υπέροχα με τους φίλους σας κατά τη διάρκεια πάρτι στο σπίτι. Αν θέλετε να τραγουδήσετε σαν επαγγελματίας τραγουδιστής, χρησιμοποιήστε ειδικά εφέ μικροφώνου όπως ηχώ, έλεγχος έντασης ήχου, μπάσο και πρίμα και καθυστέρηση. Το σετ με το ηχείο περιλαμβάνει ενσύρματο μικρόφωνο και για να κάνετε τη διασκέδαση ακόμα πιο διασκεδαστική, μπορείτε να συνδέσετε δύο επιπλέον ενσύρματα μικρόφωνα. Η λειτουργία καραόκε διασφαλίζει ότι η καλή διάθεσή σας δεν θα σας αφήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για να καταγράψετε την απόδοσή σας για πάντα, μπορείτε να την εγγράψετε σε μια μονάδα flash USB που είναι συνδεδεμένη στη θύρα USB.
 
Ας κάνουμε μια ντίσκο!
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του ηχείου SPK5210 είναι ο φωτισμός των μεμβρανών woofer. Θα μετατρέψει οποιοδήποτε πάρτι σε πραγματική ντίσκο. Ωστόσο, εάν θέλετε απλώς να χαλαρώσετε ενώ ακούτε μουσική ή παρακολουθείτε μια ταινία, μπορείτε απλώς να απενεργοποιήσετε τον οπίσθιο φωτισμό.
 
Ας πάρουμε το πάρτι στον κήπο!
Το ηχείο SPK5210 διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία που σας επιτρέπει να διασκεδάσετε έως και 3 ώρες χωρίς πρόσβαση σε πρίζα. Εάν εξαντληθεί η ενέργεια, μπορείτε να φορτίσετε το ηχείο χρησιμοποιώντας το συμπεριλαμβανόμενο φορτιστή.
 
Τεχνικά δεδομένα
ΙΣΧΥΟΣ ΕΞΟΔΟΥ: PMPO 4000W / 40W (RMS)
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ: MP3, WMA, WAV
BLUETOOTH 5.0 TWS
SOCKETS: USB / TF / MICx2 / AUX
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
Εφέ φωτισμού ντίσκο
Εξισωτής
Λειτουργία εγγραφής
Πρώτη λειτουργία μικροφώνου
GRP
 
BANDWIDTH: 65Hz-18KHz
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: 86dB ± 3dB
ΙΣΧΥΟΣ: 110-240V, 50 / 60Hz, Ενσωματωμένη μπαταρία, Διάρκεια μπαταρίας έως 3 ώρες
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
Τηλεχειριστήριο, ενσύρματο μικρόφωνο, εγχειρίδιο, κάρτα εγγύησης, φορτιστής μπαταρίας χωρίς λειτουργία τροφοδοσίας
 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (CM): 25x24x59.5
ΒΑΡΟΣ (KG): 5.3

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες