Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

MANTA BLUETOOTH SOLAR RADIO FM SPEAKER WITH USB

Τιμή: 47,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6098850

MANTA BLUETOOTH SOLAR RADIO FM SPEAKER WITH USB

Το φορητό ραδιόφωνο RDI916 SOLAR FM χωράει οπουδήποτε - μπορεί παραδοσιακά να σταθεί στο περβάζι του παραθύρου της κουζίνας ή, για παράδειγμα, να τοποθετηθεί σε μια συρταριέρα ενός δωματίου. Θα λειτουργήσει επίσης στο οικόπεδο χάρη σε ηλιακούς συλλέκτες που υποστηρίζουν την παροχή ρεύματος. Το ραδιόφωνο είναι επίσης μπαταρία, επαναφορτιζόμενο και τροφοδοτείται από το δίκτυο. Το ραδιόφωνο RDI916 SOLAR έχει επίσης τη δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής μέσω Bluetooth. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ελεγχθεί μέσω smartphone από απόσταση έως και 10 μέτρων. Μπορούμε επίσης να αναπαράγουμε αρχεία μουσικής MP3 μέσω της υποδοχής USB ή MicroSD. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ελεγχθεί μέσω smartphone από απόσταση έως και 10 μέτρων. Η συσκευή διαθέτει ραδιόφωνο σε τρεις διαθέσιμες συχνότητες: FM / AM / SW. Λόγω της εμφάνισής του, το ραδιόφωνο θυμίζει κλασικό «ραδιόφωνο» που κάποτε βρισκόταν σε κάθε σπίτι. Η συσκευή είναι μικρή, δεν απαιτεί πολύ χώρο. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι η λαβή μεταφοράς, χάρη στην οποία μπορείτε να έχετε πάντα το ραδιόφωνο μαζί σας, για παράδειγμα όταν καθαρίζετε όλο το σπίτι και μετακινείστε από δωμάτιο σε δωμάτιο.
 
Μεταδώστε μουσική ασύρματα
Το Bluetooth είναι μια τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας μικρής εμβέλειας. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει την εύκολη ασύρματη επικοινωνία με iPod / iPhone / iPad ή άλλες συσκευές Bluetooth όπως smartphone, tablet ή φορητούς υπολογιστές. Χάρη σε αυτό, μπορείτε εύκολα να αναπαράγετε ασύρματα την αγαπημένη σας μουσική ή ήχο από ταινία ή παιχνίδι.
 
Απολαύστε τη μουσική σας από την κάρτα SD
Πάρτε μαζί σας όλες τις αγαπημένες σας μουσικές συλλογές. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με συσκευή ανάγνωσης καρτών. Απλώς τοποθετήστε την κάρτα SD / SDHC γεμάτη με τα αγαπημένα σας κομμάτια και απολαύστε τη μουσική.
 
Αναπαραγωγή μουσικής από φορητές συσκευές
Απαιτείται μια απλή σύνδεση για να ακούσετε όλη τη μουσική που είναι αποθηκευμένη στην κινητή συσκευή ή τον υπολογιστή σας. Απλώς συνδέστε τη συσκευή στη θύρα AUX (3,5 mm) και απολαύστε τη μουσική σας.
 
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ
CD player Όχι
Πρότυπα αναπαραγωγής MP3
Κασετόφωνο Όχι
Αναλογικό ραδιόφωνο
Το εύρος των ραδιοκυμάτων AM, FM, SW
 
ΗΧΟΣ
Ήχος μονοφωνικός
Ισχύς εξόδου RMS 5 W.
Ισοσταθμιστής ήχου Όχι
Ρύθμιση πρίμων / μπάσων Όχι
Ενίσχυση μπάσων Όχι
 
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Εμφάνιση Όχι
Τηλεχειριστήριο Όχι
Ρολόι Όχι
Χρονοδιακόπτης ύπνου Όχι
On timer (ξυπνητήρι) Όχι
Πρόσθετες λειτουργίες Bluetooth
Λαβή μεταφοράς Ναι
Είσοδοι / έξοδοι Υποδοχή USB, συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης SD, είσοδος AUX - 3,5 mm
 
ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ
Χρώμα μαύρο και ασημί
Διαστάσεις 208 x 72 x 143 mm
Βάρος 1,06 κιλά
Ρεύμα 220-240 V, 50/60 Hz, ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες