Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

ADLER SONIC TOOTHBRUSH 30000VPM AD2175

Τιμή: 27,95€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6101565

ADLER SONIC TOOTHBRUSH 30000VPM

Η ηχητική οδοντόβουρτσα AD 2175 σάς επιτρέπει να απαλλαγείτε γρήγορα και αποτελεσματικά από τον αποχρωματισμό και την πλάκα των δοντιών και επιπλέον φροντίζει για την κατάσταση των ούλων και των βλεννογόνων μας. Παρέχει πολύ αποτελεσματική στοματική υγιεινή. Το τεράστιο πλεονέκτημα αυτής της συσκευής είναι οι 30.000 παλλόμενες κινήσεις ανά λεπτό, οι οποίες σας επιτρέπουν να αφαιρέσετε έως και 7 φορές περισσότερη οδοντική πλάκα σε σύγκριση με μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα ή ακόμα και μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Η βούρτσα είναι αδιάβροχη, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια σύμφωνα με τις οδηγίες χωρίς να ανησυχείτε ότι αγγίζετε τη συσκευή με βρεγμένο χέρι. Το σετ περιλαμβάνει δύο εναλλάξιμες κεφαλές, έναν επαγωγικό φορτιστή.
 
Σήμερα η φροντίδα για τη σωστή στοματική υγιεινή είναι αρκετά απλή. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καινοτόμες λύσεις όπως η ηχητική οδοντόβουρτσα ADLER AD 2175. Αυτή η συσκευή σας επιτρέπει να αφαιρείτε γρήγορα και αποτελεσματικά την πλάκα και τον αποχρωματισμό από τα δόντια. Μετά από μία χρήση, κανείς δεν θα θέλει να επιστρέψει σε μια παραδοσιακή οδοντόβουρτσα!
 
Μοντέρνο μοντέλο οδοντόβουρτσας.
 
Οι κατασκευαστές οδοντόβουρτσων ξεπερνούν ο ένας τον άλλο σε νέα σχέδια. Εδώ και πολλά χρόνια, αγοράζουμε ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες που είναι πολύ δημοφιλείς στους χρήστες. Θεωρούνται πιο αποτελεσματικές από τις χειροκίνητες οδοντόβουρτσες όταν πρόκειται για την αφαίρεση της πλάκας και του αποχρωματισμού από τα δόντια. Πρόσφατα, μεταξύ των οπαδών μιας τέτοιας τεχνολογίας, η ηχητική οδοντόβουρτσα κερδίζει δημοτικότητα, η οποία χρησιμοποιεί τεχνολογία ηχητικών κυμάτων στη δουλειά της. Τα κύματα προέρχονται από την κεφαλή της βούρτσας και έχουν απόσταση πολλών χιλιοστών από το άκρο των τριχών, πράγμα που σημαίνει ότι χρησιμοποιώντας ένα τέτοιο προϊόν, μπορούμε να φτάσουμε σε δυσπρόσιτα σημεία. Μπορούμε να φροντίσουμε τον χώρο που δεν μπορούσαμε να φτάσουμε πριν, ακόμη και με άλλα μοντέλα ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας. Αυτός ο τρόπος λειτουργίας θα εκτιμηθεί επίσης από άτομα που έχουν προβλήματα με τον βλεννογόνο ή τα ούλα, καθώς είναι πολύ ευαίσθητος.
 
Οδοντόβουρτσα Sonic - γιατί αξίζει να τη χρησιμοποιήσετε;
 
Ένα άλλο πράγμα που διακρίνει μια ηχητική οδοντόβουρτσα από άλλα μοντέλα ηλεκτρικών οδοντόβουρτσων είναι η κίνηση, χάρη στην οποία μπορούμε επίσης να αφαιρέσουμε την πλάκα από τα δυσπρόσιτα σημεία. Το μοντέλο που προτείνουμε προσφέρει ταχύτητα 30.000 vpm, που σας επιτρέπει να φροντίζετε γρήγορα και με ακρίβεια την καθαριότητα των δοντιών. Μπορούμε επίσης να επιλέξουμε έναν από τους τρεις τρόπους λειτουργίας: καθαρό, ευαίσθητο ή μασάζ. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε ότι οι κινήσεις της βούρτσας θα είναι πολύ έντονες για τα ούλα μας. Για τη διευκόλυνσή μας, αυτό το μοντέλο οδοντόβουρτσας είναι εξοπλισμένο με αυτόματη απενεργοποίηση 2 λεπτών και υπενθύμιση 30 δευτερολέπτων. Σας επιτρέπουν να ελέγχετε την εργασία και να τηρείτε τον απαιτούμενο χρόνο βουρτσίσματος των δοντιών που προτείνουν οι οδοντίατροι. Το σετ περιλαμβάνει δύο εναλλάξιμες κεφαλές και έναν επαγωγικό φορτιστή. Επιπλέον, η βούρτσα είναι αδιάβροχη, επομένως είναι ασφαλής για χρήση στο μπάνιο, αμέσως μετά το ντους ή από παιδιά.
 
Sonic strokes: Ταχύτητα 30.000 vpm
3 τρόποι λειτουργίας: καθαρός, ευαίσθητος, μασάζ
2 λεπτά αυτόματη απενεργοποίηση
Υπενθύμιση 30 δευτερολέπτων
Χρόνος εργασίας: 60 λεπτά
Χρόνος φόρτισης: 12 ώρες
Αδιάβροχο: IPX7
Το σετ περιλαμβάνει: 2 τεμάχια κεφαλές βούρτσας, 2 καλύμματα, επαγωγικό φορτιστή

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες