Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

PS4 Creature In The Well

Τιμή: 33,50€

15/03/2024
Προπαραγγελία *
(*) Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται μια ημέρα νωρίτερα ώστε να παραλάβουν όλοι οι πελάτες μας την ημέρα του επίσημου release.
Κωδικός προϊόντος: 6126748

• Το Creature in the Well είναι ένα top-down, εμπνευσμένο από το pinball, hack-and-slash dungeon crawler.

• Ως η τελευταία εναπομείνασα μονάδα BOT-C, μπείτε βαθιά μέσα σε ένα έρημο βουνό για να αποκαταστήσετε την ισχύ σε μια αρχαία εγκατάσταση, που στοιχειώνεται από ένα απελπισμένο Creature.Αποκαλύψτε και αναβαθμίστε ισχυρό εξοπλισμό, προκειμένου να απελευθερώσετε την πόλη Mirage από μια θανατηφόρα αμμοθύελλα.

Φλίπερ με σπαθιά: Φορτίστε ενεργειακές σφαίρες, αναπηδήστε τις και κροταλίστε τις για να ενεργοποιήσετε αδρανείς μηχανές και να σταματήσετε την αμμοθύελλα.

• Νικήστε το πλάσμα: Ξεφύγετε από τις πολλές προκλήσεις που θέτει το Πλάσμα και αντιμετωπίστε το σε περίπλοκες, επιδέξιες μάχες.

• Εξερευνήστε τα μπουντρούμια: Βυθιστείτε βαθύτερα στο βουνό καθώς ξεκλειδώνετε οκτώ χειροποίητα μπουντρούμια, το καθένα γεμάτο με μοναδικά θέματα παιχνιδιού, ξεκλειδώσιμα και μυστικά που μπορείτε να αποκαλύψετε.

• Πάνω από 20 μοναδικά αντικείμενα: Προσαρμόστε το στυλ παιχνιδιού σας με αναβαθμίσιμα όπλα και ρούχα που αλλάζουν τον τρόπο που παίζετε το παιχνίδι.

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες