Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

PS4 Creature In The Well

Τιμή: 32,50€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6126748

• Το Creature in the Well είναι ένα top-down, εμπνευσμένο από το pinball, hack-and-slash dungeon crawler.

• Ως η τελευταία εναπομείνασα μονάδα BOT-C, μπείτε βαθιά μέσα σε ένα έρημο βουνό για να αποκαταστήσετε την ισχύ σε μια αρχαία εγκατάσταση, που στοιχειώνεται από ένα απελπισμένο Creature.Αποκαλύψτε και αναβαθμίστε ισχυρό εξοπλισμό, προκειμένου να απελευθερώσετε την πόλη Mirage από μια θανατηφόρα αμμοθύελλα.

Φλίπερ με σπαθιά: Φορτίστε ενεργειακές σφαίρες, αναπηδήστε τις και κροταλίστε τις για να ενεργοποιήσετε αδρανείς μηχανές και να σταματήσετε την αμμοθύελλα.

• Νικήστε το πλάσμα: Ξεφύγετε από τις πολλές προκλήσεις που θέτει το Πλάσμα και αντιμετωπίστε το σε περίπλοκες, επιδέξιες μάχες.

• Εξερευνήστε τα μπουντρούμια: Βυθιστείτε βαθύτερα στο βουνό καθώς ξεκλειδώνετε οκτώ χειροποίητα μπουντρούμια, το καθένα γεμάτο με μοναδικά θέματα παιχνιδιού, ξεκλειδώσιμα και μυστικά που μπορείτε να αποκαλύψετε.

• Πάνω από 20 μοναδικά αντικείμενα: Προσαρμόστε το στυλ παιχνιδιού σας με αναβαθμίσιμα όπλα και ρούχα που αλλάζουν τον τρόπο που παίζετε το παιχνίδι.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες